Contact en info

Alma van de Peppel-van Ramshorst, Den Akker 1, 3781MC te Voorthuizen

Telefoon: 0610594248

E-mail: alma@equivitae.nl

KVK-nummer: 53271181 

Big registratie nummer: 99046540530

Facebook

Instagram

LinkedIn

De locatie ligt in het midden van het land op een A1 locatie in het buitengebied van Voorthuizen en beschikt over ruime voorzieningen. Dichtbij afslag A1/A30

Equivitae is aangesloten bij de NFG waar betrouwbaarheid en professionaliteit voorop staan. Bij de NFG sta ik geregistreerd als psychosociaal therapeut wat betekent dat geboden hulp valt onder de alternatieve zorg en door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed worden uit de aanvullende verzekering.

Klik hier om een vergoedingenoverzicht van 2022 te bekijken.

Equivitae streeft naar voortdurende inhoudelijke kwaliteitsverbetering van de aangeboden diensten. Door mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) is een aantal wettelijke vereisten goed geregeld.

Algemene voorwaarden:

  • Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). Klik hier voor het klachtenprotocol mocht er sprake zijn van een klacht.
  • WGBO (Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst). 
  • AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming / Privacy). Klik hier voor het privacyreglement wat Equivitae volgt als lid van de NFG.
  • Protocol meldcode bij huiselijk geweld. Klik hier voor het protocol huiselijk geweld wat Equivitae volgt als lid van de NFG.

 

Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie. Ik ben lid van:  

LVPOHGGZEMDRV&VN

BIG registratieACT guide

 

Logo van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

De NFG ondersteunt professionals in het psychosociale werkveld. 

www.de-nfg.nl

 

RBCZ